Logo Smeg

Vaskemaskiner og tørketromler

Smeg vaskemaskiner, kombivaskemaskiner og tørketromler: Det du trenger, er vår prioritet.

Fokus på detaljer, brukervennlighet og optimal ytelse: Dette er det som særpreger Smegs vaskemaskiner, kombivaskemaskiner og tørketromler.

Den store kolleksjonen av vaskemaskiner dekker alle krav og varierer når det gjelder lastekapasitet, størrelse og ytelse. I tillegg til standard maskiner inkluderer Smegs vaskemaskinserier maskiner med en lastekapasitet på 9 kg, eller slimline 45 cm eller toppmatede maskiner for de med begrenset plass.

Alle modeller har vaskeprogrammer for ethvert behov, både hva angår tid og tøyhåndtering. For eksempel Hurtigvask-programmet for rask oppfrisking av mindre mengder tøy, Natt-programmet som lar deg dra nytte av rimeligere strømpriser der dette er aktuelt, eller Skjorte-programmet for redusert krølling.

I et sikkerhetsperspektiv gir disse produktene et uovertruffent ytelsesnivå takket være teknologiske og designmessige innovasjoner som gir deg fullstendig sjelero. Et eksempel på dette er Aquastop-systemet, som registrerer lekkasje i slangen og som da umiddelbart stenger vanntilførselen for å unngå vannskader.

Smeg har, i tillegg til vaskemaskiner, utviklet kombivaskemaskiner og tørketromler for folk som ikke kan henge opp klærne eller som ønsker å redusere tørketidene. Førstnevnte har en lastekapasitet på 7 kg for vasking og 4 kg for tørking, mens sistnevnte har en lastekapasitet på 6–8 kg. 

  • LBB14PB-2

    60 CM FRITTSTÅENDE VASKEMASKIN PASTELBLÅ MERKE: A++B

    ARK
Reset filtri