Logo Smeg

Vaskemaskiner og tørketromler

Venligst kun benytte denne funktion, for at dele den side du er interreseret i. Ønsker du at sende spørgsmål eller forespørgsler, brug venligst formularen på kontakt siden

Smeg vaskemaskiner, kombivaskemaskiner og tørketromler: Det du trenger, er vår prioritet.

Fokus på detaljer, brukervennlighet og optimal ytelse: Dette er det som særpreger Smegs vaskemaskiner, kombivaskemaskiner og tørketromler.

Den store kolleksjonen av vaskemaskiner dekker alle krav og varierer når det gjelder lastekapasitet, størrelse og ytelse. I tillegg til standard maskiner inkluderer Smegs vaskemaskinserier maskiner med en lastekapasitet på 9 kg, eller slimline 45 cm eller toppmatede maskiner for de med begrenset plass.

Alle modeller har vaskeprogrammer for ethvert behov, både hva angår tid og tøyhåndtering. For eksempel Hurtigvask-programmet for rask oppfrisking av mindre mengder tøy, Natt-programmet som lar deg dra nytte av rimeligere strømpriser der dette er aktuelt, eller Skjorte-programmet for redusert krølling.

I et sikkerhetsperspektiv gir disse produktene et uovertruffent ytelsesnivå takket være teknologiske og designmessige innovasjoner som gir deg fullstendig sjelero. Et eksempel på dette er Aquastop-systemet, som registrerer lekkasje i slangen og som da umiddelbart stenger vanntilførselen for å unngå vannskader.

Smeg har, i tillegg til vaskemaskiner, utviklet kombivaskemaskiner og tørketromler for folk som ikke kan henge opp klærne eller som ønsker å redusere tørketidene. Førstnevnte har en lastekapasitet på 7 kg for vasking og 4 kg for tørking, mens sistnevnte har en lastekapasitet på 6–8 kg. 

 • LBB14PK-2

  60 CM FRITTSTÅENDE VASKEMASKIN ROSA MERKE: A++B

  ARK
 • LBB14PB-2

  60 CM FRITTSTÅENDE VASKEMASKIN PASTELBLÅ MERKE: A++B

  ARK
 • LBB14WH-2

  60 CM FRITTSTÅENDE VASKEMASKIN HVIT MERKE: A++B

  ARK
 • LBB14CR-2

  60 CM FRITTSTÅENDE VASKEMASKIN CREME MERKE: A++B

  ARK
 • WDF147X

  60 CM FRITTSTÅENDE VASKEMASKIN/TØRKETROMMELER I RUSTFRITT STÅL

  ARK
 • LST147-2

  FULLT INTEGRERBAR VASKEMASKINE MERKE: A++B

  ARK
 • WHT814EIN

  60 CM FRITTSTÅENDE VASKEMASKIN ENERGI KLASSE: A+++B

  ARK
 • WHT914LSIN

  60 CM FRITTSTÅENDE VASKEMASKIN ENERGI KLASSE: A+++B

  ARK
 • WHT1114LSIN

  60 CM FRITTSTÅENDE VASKEMASKIN ENERGI KLASSE: A+++B

  ARK
Reset filtri