Slowjuicere | Smeg - Technology with style

Slowjuicere

Naturlig, nyttig og næringsrikt. Høres det for godt ut til å være sant? Smegs slowjuicer er nøye utformet for å lage de beste kaldpressede juicene og oppmuntrer til en frisk og sunn livsstil. Den inneholder ikke BPA, har høy kvalitet og er utviklet spesielt for å presse ut den optimale smaken fra fersk frukt eller ferske grønnsaker uten at næringsstoffer går tapt. Slow Squeezing Technology™ komprimerer ingrediensene forsiktig uten å presse dem for hardt, noe som gjør at både smak og næringsstoffer bevares. Juicens konsistens reguleres enkelt etter eget ønske.

Start dagen med en frisk hjemmelagd juice der næringsstoffene er bevart. Enten det er rødbete- eller eplejuice – dette brukervennlige kjøkkenproduktet som er enkelt å rengjøre, fyller glasset på null tid. Du velger ingrediensene, Smegs slowjuicer gjør resten. Utforsk forskjellige oppskrifter og smaker, med dette produktet er det ingen grenser. Slowjuiceren har elegant design og vakre farger som passer perfekt inn på kjøkkenet. Ønsker du også noe annet godt til juicen? Oppdag Smegs kjøkkenmaskiner som gjør det enkelt å lage noe godt.

SJF01RDEU

Slow Juicer, Sakte klemme Technology, Rød, 50's Style

SJF01CREU

Slow Juicer, Sakte klemme Technology, Creme, 50's Style

SJF01PBEU

Slow Juicer, Sakte klemme Technology, Pastellblå, 50's Style

SJF01BLEU

Slow Juicer, Sakte klemme Technology, Sort, 50's Style
Brødristere

Nyt en hurtiglaget og god frokost eller brunsj med Smegs brødrister. Oppdag de forskjellige modellene og velg den som passer dine behov best.

Se alle produktene
Kjøkkenmaskiner

Lag den beste brunsjen med Smegs effektive kjøkkenmaskiner. Velg den modellen som passer til ditt kjøkken, og start din kulinariske reise. 

Se alle produktene