Logo Smeg

Italiensk stil

Venligst kun benytte denne funktion, for at dele den side du er interreseret i. Ønsker du at sende spørgsmål eller forespørgsler, brug venligst formularen på kontakt siden

Fortreffeligheten ved italiensk design og en lidenskap for hjemmet.

Kunnskap, kreativitet og stil: dette er egenskaper som kommer fra Smegs italienske identitet og kjennetegner selskapets arbeid med å gi liv til hverdagslige ting.

Smegs identitet er selvsagt, når man setter de estetiske årsakene til siden, et uttrykk for den italienske opprinnelsen og det faktum at lidenskapen står i sentrum. Smeg har som mål å identifisere og gjenspeile det særegne ved italiensk design, slik som oppfinnsom eleganse, originalitet og produktkvalitet.

Smegs produkter er derfor øyeblikksbilder av den italienske stilen, fra retrokjøleskapene i 50-tallsstil til komfyrer helt i stål, og er i stand til å forme trender og smaker og etablere et nært forhold med brukeren som går ut over bare praktiske hensyn. Med denne filosofien i tankene har selskapet satt i gang prosjekter med ledende designere og arkitekter og interne utviklingsprogrammer som evaluerer aktuelle smaker og markedstrender.