Logo Smeg

Priser og utnevnelser

Venligst kun benytte denne funktion, for at dele den side du er interreseret i. Ønsker du at sende spørgsmål eller forespørgsler, brug venligst formularen på kontakt siden

Smeg har fått en rekke viktige priser og utnevnelser i årenes løp fra ledende institusjoner og internasjonale magasiner som et resultat av deres dype forståelse av estetikk og kvaliteten på produktene.

  • Modena Domotics Competition: I 2007 vant Smeg Modena Domotics Competition for sitt hovedkontor, som ble utnevnt til et av de mest innovative anleggene i Italia takket være den intelligente forbruksstyringen og policyene for bærekraftig utvikling.
  • Dedalo and Minosse International Prize: I 2008 vant Smeg denne konkurransen, som var organisert av et italiensk forbund av profesjonelle arkitekter, ALA - Assoarchitetti, for den arkitektoniske designen av selskapets hovedkontor.
  • Wallpaper Design Award: I 2009 ble ovnen og platetoppen i Newson-serien utnevnt til beste husholdningsapparat av det berømte internasjonale magasinet.
  • Good Design Award: I 2010 ga Chicago Athenaeum Museum (et museum over arkitektur og design) og European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies Smeg en pris for ovnen og platetoppen i Newson-serien.
  • Good Design Award: i 2012, platetopp PVB750-2E (konseptprodukt) fikk en viktig pris fra Chicago Athenaeum.