Logo Smeg
Piano Design | Smeg NO

Piano Design

Venligst kun benytte denne funktion, for at dele den side du er interreseret i. Ønsker du at sende spørgsmål eller forespørgsler, brug venligst formularen på kontakt siden

Produkter med Piano Design: gir arkitektur nytt innhold

Arkitektur er en betegnelse som kan gis på husholdningsapparater også. Det får en straks til å tenke på to ting: service og hukommelse. Service fordi gjenstander, i likhet med bygninger, må oppfylle en funksjon: de må gi folk en "service" og gjøre jobben effektivt. Hukommelse fordi ideer og prosjekter ikke kommer ut av tynne luften. I stedet representerer de en lang historie med former, funksjoner og følelser.

Smegs Piano Design-serie gjenspeiler disse grunnleggende prinsippene og denne måten å planlegge og designe på. Platetoppene, de innebygde ovnene, kjøleskapene og Home Garden er resultatet av en sterk, lang tradisjon: solide, praktiske og viktige produkter som gjør kjøkkenet til et varmt og innbydende sted å være på. Tradisjonelle konsepter i moderne liv, kan du si.

Rollen til stål og glass er viktig for den generelle sammenhengen og klarheten i designene, og måten de reflekterer lyset på, fremhever produktene ytterligere.

Se alle de estetiske Piano Design-produktene >