Logo Smeg

Oppvaskmaskiner

Smeg oppvaskmaskiner: designet for effektiv vasking.

Smegs frittstående eller innebygde oppvaskmaskiner er den perfekte måten å fullføre kjøkkenet med stil. Oppvaskmaskinene, som er eksepsjonelt stillegående og utrolig godt designet, varierer når det gjelder installasjon, stil og lastekapasitet.

Med alt fra 45 cm modeller (perfekt hvis det er liten plass) til modeller med 14 kuverter med en ny og ekstra toppkurv utelukkende for bestikk og en midtre kurv som kan stilles inn på tre forskjellige nivåer, finnes det en Smeg oppvaskmaskin for alle. Smegs omfattende kunnskap, som de har tilegnet seg gjennom tiår med erfaring, har gjort at de har utviklet de eksklusive orbital- og shuttle-vaskesystemene, som garanterer optimal vannfordeling i alle oppvaskmaskinene i utvalget. I tillegg er alle Smeg oppvaskmaskiner utstyrt med Aquastop-teknologi, slik at du kan slappe helt av. Denne innretningen registrerer lekkasjer i slangen og stenger vanntilførselen umiddelbart, noe som hindrer vannskader.


Smeg har, i tillegg til modeller med mer klassisk stil, utviklet en serie oppvaskmaskiner som er ideelle for kjøkken med mer uvanlig layout eller design. Horisontale modeller er den ideelle løsningen for høyskap eller utstyrte kjøkken, Maxi-høydemodeller egner seg for benkeplater med høyere profil enn vanlig, modeller med automatiske dører står perfekt til andre håndtaksfrie kjøkkenenheter og -apparater, plassbesparende modeller er designet for folk som ikke krever stor lastekapasitet, og fargede modeller tar seg bra ut med sin 50-talls retrostil.

 • STO905-1

  90 CM HELINTEGRERT OPPVASKEMASKIN HORISONTAL MERKE: F

  ARK
 • STC75

  60 CM HELINTEGRERT OPPVASKEMASKIN HORISONTAL MERKE: F

  ARK
 • LVFABBL2nyheter

  60 CM FRITTSTÅENDE OPPVASKEMASKIN RETRO DESIGN, SORT MERKE: D

  ARK
 • LVFABCR2

  60 CM FRITTSTÅENDE OPPVASKEMASKIN RETRO DESIGN, CREME MERKE: D

  ARK
 • ST2FABBL2nyheter

  60 CM INTEGRERT OPPVASKEMASKIN RETRO DESIGN, SORT MERKE: D

  ARK
 • ST2FABRD2nyheter

  60 CM INTEGRERT OPPVASKEMASKIN RETRO DESIGN, RØD MERKE: D

  ARK
 • ST2FABCR2

  60 CM INTEGRERT OPPVASKEMASKIN RETRO DESIGN, CREME MERKE: D

  ARK
 • ST2FABWH2

  60 CM INTEGRERT OPPVASKEMASKIN RETRO DESIGN, HVIT MERKE: D

  ARK
 • STX13OL1

  60 CM OPPVASKEMASKIN MED DØR HÅNDTAK I RUSTFRITT STÅL, INNVENDIG LYS

  ARK
Reset filtri