Logo Smeg

DEN NYE STAVMIKSEREN FRA SMEG

Med sin allsidighet og brukervennlighet, lar Smegs HBF02-stavmikser i 50-tallsstil deg tilberede ulike oppskrifter med en følelse av kreativitet og stil.

16/10/2017

En delikat jordskokksuppe, sprø fisk med kremet potetpuré eller hjemmelaget syltetøy av bær til vaniljeis. Forbløff gjestene dine med et fantastisk måltid tilberedt på null komma niks.

Med sin allsidighet og brukervennlighet, lar Smegs HBF02-stavmikser i 50-tallsstil deg tilberede ulike oppskrifter med en følelse av kreativitet og stil, noe som kjennetegner Smegs produkter.

HBF02-stavmikseren er konstruert for å være holdbar, funksjonell og er behagelig å bruke med sitt ergonomiske håndtak med sklibeskyttelse. Den er et uvurderlig husholdningsapparat for rask og smart matlaging. Den praktiske hastighetsreguleringen på toppen av håndtaket gjør den enkel å bruke, mens Turbo-funksjonen kommer til sin rett med 700 W-motoren.

Det nye medlemmet i Smeg-familien kan mikse og hakke selv de vanskeligste frukter og grønnsaker, alltid med det beste resultatet i form av en myk og kremet konsistens. Den rustfrie stålakselen og knivene, i kombinasjon med det eksklusive FLOWBLEND™-systemet, gir et utmerket skjæreresultat og enkel tilberedning.

Smegs spissteknologi kombinert med den unike designen og retroutseendet fra 50-tallskolleksjonen gjør dette lille apparatet til et dekorativt element. Det er et apparat med en sterk personlighet som skaper en leken og kreativ atmosfære på kjøkkenet med sine fire karakteristiske farger: rød, kremhvit, blå og svart. Matlaging, enten det er for deg selv, familien din eller vennene dine, vil fra nå av alltid være en morsom og stimulerende opplevelse.

Den nye stavmikseren har et komplett sett med tilbehør som utvider apparatets bruksområder. Den 1,4 liters beholderen i gradert Tritan™-glass er slagfast og inneholder ikke BPA, og har et praktisk lokk for oppbevaring. Hakkeren med S-formede blader av rustfritt stål i ulike høyder sørger for suveren hakking i Tritan™-beholderen med bundelen som sklibeskyttelse. Potetmoseren har en avtakbar reduserer og plastblader for å mose potet eller andre kokte grønnsaker, og vispen i rustfritt stål er perfekt for eggehviter og pisket krem. Disse tilbehørsdelene er ekstremt praktiske, for ikke å snakke om hvor enkle de er å feste og ta av.

Å velge HBF02-stavmikseren innebærer å tilføre stil og eleganse til kjøkkenet takket være den perfekte kombinasjonen av teknisk ytelse og estetisk design, noe som oppsummerer Smegs filosofi: å skape produkter som inkluderer det beste innen italiensk design og teknikk for å øke verdien av hver kundes brukeropplevelse rundt om i verden.

Tilgjengelig hos utvalgte forhandlere.