Logo Smeg

Kjøleskap som kunst fra Dolce&Gabbana og SmegDolce&Gabbana og Smeg har nok en gang samarbeidet, denne gangen for å designe ett antall unike FAB28 kjøleskap og forvandle dem til umiskjennelige kunstverk. De to bedriftene tilhører svært ulike men kreative bransjer, men forenes gjennom sterke verdier og tradisjoner for «Made in Italy». Disse verdier stammer fra ett familiært miljø på den Italienske landsbyen med en dyp respekt for de Italienske tradisjoner. Begge bedrifter er kjent for sin kreativitet, noe som tydelig kommer frem i deres bruk av design fra ulike æra, kombinert med deres spesialiteter innen mote, design, håndverk og produksjon.

Resultatet av dette partnerskapet er det spesielle FAB28 Smeg kjøleskapet med unik Dolce&Gabanna stil.Hvert kjøleskap forestiller bilder, håndmalt av Sicilianske kunstnere. Bildene inkluderer sitroner, trinacria-symbolet, vognhjul, middelalderens riddere i kampscener, alle karakteristiske elementene i poetiske dukketeater. De mest fremtredende bildene på hvert produkt er deretter utsmykket med klassiske blomstermotiver.100 eksklusive kjøleskap har blitt produsert med innovasjon og øye for detaljer. Hvert produkt er unikt, med en kombinasjon av kvalitet og teknologi fra Smeg til sammen med det menneskelige håndverk og den ugjenkjennelige kreativitet som man forventer seg av Dolce&Gabbana.


PROSJEKTET
To av de største kreative merker fra verdens mote og hvitevaredesign møtes, går sammen og skaper 100 unike og fengslende kjøleskap, som avslører vakre fortellinger fra hjertet av Italia.KUNSTNERNE
Sicilianske kunstnere, spesialisert i dekorasjonsmaling med historiske motiv har forvandlet Smeg kjøleskap til unike tolkninger av Sisilianske folkeminner.

Deres arbeid er ett resultat av lidenskap, dyptgående kreativitet og en unik følelse av tilhørighet til sitt land.Find out all the models available at smeg.com