Logo Smeg

iF DESIGN AWARD 2017

VI ER VINNERE AV iF DESIGN AWARD 2017

14/03/2017

I mer enn 60 år har iF Design Awards vært anerkjent som ett kjennemerke for fremdragende design, verden over. iF logoen, er ett internasjonalt etablert symbol som identifiserer enestående prestasjoner innom design. Vi er stolte og glade over å kunne meddele at vår Portofino komfyr og vår 45cm Dolce Stil Novo vinkjøler har blitt tildelt iF DESIGN AWARD 2017, og at vi er blant vinnerne av det berømte iF – Merket.

Antall konkurrenter var overveldende: den internasjonale og høyt profilerte juryen bedømte nesten 5500 bidragene - fra 59 ulike land, for å kunne avgjøre hvem som skulle motta deres ettertraktede iF stempel.

Smegs Portofino komfyr og 45 cm Dolce Stil Novo vinkjøl, vil være tilgjengelig i iF design app (en kilde til inspirasjon, ett arkiv samt en guide til og en gjenspeiling av moderne design), og i tide for prisseremonien BMW World i München, den 10 Mars, 2017. Smegs prisvinnende brødrister og kjøkkenmaskin kommer dessuten til å bli vist i en av tre spesialutstillinger i Hamburg.

iF design utstillingen i Hamburg er en permanent utstilling, lokalisert i hjerte av Hamburg`s Hafen City, og er stedet å besøke for alle som elsker design og arkitektur.

Adresse: Hongkongstrasse 6, 20457 Hamburg, Germany.

02/02/2017