Logo Smeg

RED DOT DESIGN AWARD 2018

Venligst kun benytte denne funktion, for at dele den side du er interreseret i. Ønsker du at sende spørgsmål eller forespørgsler, brug venligst formularen på kontakt siden

15/05/2018

Smeg har for fjerde år på rad vunnet Red Dot Awards.

Denne gang er det Linea ovnen SFP6102TVS, Opera komfyren A1-9 og Dolce Stil Novo blast chiller SAB4604N som vekket Red Dot Design Awards juryens oppmerksomhet.

Juryen, bestående av internasjonale og profesjonelle designer eksperter, alle med ulik bakgrunn,  er opptatt å forsikre at inter kulturelle aspekter vurderes i samsvar med at man kårer det vinnende designprosjektet. Dette er noe som passer Smegs filosofi meget bra.

Media støtten for Red Dot Design Award , inkludert i Year Book, Red Dot App , tilstedeværelsen i Essen-museet og "on tour" –initiativet kommer til å være uvurdelelig som kommunikasjonsverktøy og hjelpe til med å spre verdiene og design som strekker seg fra de enkelte produktene til hele Smeg kolleksjonen.

I 70 år, har Smeg arbeidet utrettelig med å kombinere estetikk og teknologi, utvikle hvitevarer som tilbyr både stil og funksjonalitet, etablere et varemerke som er på det høyeste nivå på den internasjonale scene.