Logo Smeg

Gasskomfyrer

Matlagingsglede fortjener en enestående komfyr, med en harmonisk blanding av form og funksjon. Inspirert av komfyrene som brukes av verdens beste kokker kombinerer Smegs multifunksjonskomfyrer fordelene med en moderne elektrisk ovn med presisjonen til en tradisjonell gasstopp.
Smegs komfyrer fås i en rekke ulike bredder fra 60 cm til 150 cm, og mange leveres med et utvalg finisher, inkludert rustfritt stål, glanset svart og krem. Nesten alle har energimerkingen A og har utmerkede rengjørings- og kjølesystemer.

Serien inkluderer komfyrer med ulike kapasiteter, fra den minste med 27 liters kapasitet til den største med hele 109 liter. Velg blant enkel-, dobbel- og trippelovner som fås i tre forskjellige design – Opera, Symphony og Concert, som alle kan fås med matchende ventilatorer og sprutbeskyttelser.

Gasstopper har minst én ultrarask brenner, en hjelpebrenner og en blanding av raske og halvraske brennere. Noen modeller har også en elliptisk brenner designet til å koke fisk, og mange har også en teflonbelagt støpejernsrist. Alle gasstopper har sikkerhetsventiler og flate støpejernsplater med dype brønner, en anti-oversvømmelsesinnretning for å fange opp søl. Det kan også kjøpes til en rekke tilbehør, inkludert en spesiell wokstøtte, pizzastein eller teppanyaki-grillplate.