Helautomatiska espressomaskiner | Smeg - Technology with style

Oppdag Smegs seneste kaffeopplevelse

Kaffe er en sensorisk opplevelse som ikke lenger bare kan nytes på kafé: nyt ferskbrygget og aromatisk kaffe hjemme med Smegs nye sortiment av helautomatiske espressomaskiner

Elegant design

Den kompakte elegansen er en fryd for øyet. 

Blikket fanges av myke linjer med blanke profiler i kontrast til frontpanelet av børstet aluminium. Den helautomatiske espressomaskinen fås i fire farger, og det nye designet gjør at den passer sømløst inn på alle kjøkken.

Opplev teknologi når den er som enklest

En kaffeopplevelse med utsøkte drikker ved hjelp av ett enkelt knappetrykk.

Fyll beholderen med favorittkaffebønnene og velg ønsket drikk i den intuitive hurtigvalgmenyen. Få sekunder etter er kaffen klar.

Smak på deilig kaffe

Fra nymalte bønner til fantastisk aroma.

Med nymalte bønner kan du nyte forskjellige drikker alt etter din egen personlige smak: svart kaffe, espresso, americano, ristretto, cappuccino og latte macchiato. Det at bønnene males rett før kaffen lages, gjør også at du unngår kapsler, noe som minimerer avfall.

Et must i alle hjem

Vekk sansene med nymalt kaffe fra en helautomatisk espressomaskin fra Smeg! BCC01 og BCC02 lager ikke bare fantastisk kaffe, de har også bærekraftig teknologi og kjennetegnes av Smegs elegante retrodesign.

Velg din favoritt

Smegs helautomatiske espressomaskin fås i to modeller, velg den som passer best til den kaffeopplevelsen du ønsker.

BCC01 er perfekt for alle som liker svart kaffe – espresso, americano eller ristretto. BCC02 har i tillegg melkeskummer med dampfunksjon som gjør den perfekt til cappuccino, latte macchiato og flat whites.

Takket være den justerbare koppholderen kan du nyte kaffen fra favorittkoppen.

Kjøp online

Kjøp den nye helautomatiske espressomaskinen via vår nettbutikk.

Kjøp nå