Logo Smeg

GRILL

Smeg barbecuer: Nå kan du grille med stil utendørs

Du kan nå grille mat med stil utendørs takket være Smegs barbecue-serie. Barbecuene, som er allsidige og profesjonelle produkter, er laget av rustfritt stål og er dermed svært slitesterke, holdbare og bestandige mot vær og vind. De kan også brukes med LPG og naturgass og kan monteres på en praktisk tralle med sideklaffer, som blir svært praktiske avlastningsbord.

Med Smegs barbecuer, som er lett å bruke og helt frittstående, kan du grille kjøtt, fisk og grønnsaker perfekt. Hetten (på utvalgte modeller) har 2 grillkammere og en termostat slik at du kan holde et øye med temperaturen inni, og et termisk herdet glassvindu slik at du kan se hvordan det går med maten.

En serie spesialtilbehør lar deg lage andre typer retter på en rekke ulike måter. Den infrarøde grillbrenneren er for eksempel plassert på bakveggen og fungerer sammen med rotasjonsgrillen til å steke kjøtt perfekt på spydet, og hvorfor ikke bruke spydet og det medfølgende bakebrettet til deilige bakte poteter og steker.

Og for at maten skal smake enda bedre, har Smeg utviklet og inkludert en kjøttrøyker. Dette gir et ekte "gourmet"-preg og gir kjøttet eller fisken en utrolig hickory-smak!

Smeg barbecuer har også dryppbrett som samler opp fettet og saftene som produseres under grillingen. Som modellene på 90 cm kan også modellene på 60 cm fås med 2 grillsoner.