Logo Smeg
Dolce Stil Novo | Smeg NO

Dolce stil novo

Dolce Stil Novo er til dags dato, Smegs mest avanserte innbygnings serie. Skjønnhet og natur har inspirert utformingen av produktene, og seriens navn stammer fra den Italienske litterære rørelse fra 1200- tallet. Denne innovative designserien er noe helt nytt for Smeg.

Denne omfattende samlingen tilbyr eksklusiv, vakker og unik estetikk.  Ledende teknologi kombinert med overlegen design har resultert i produkter som er et must for det moderne og kontemporære hjemmet.

Den komplette serien består av 60cm og 45cm innbygningsovner, multi-funksjonelle varmeskuffer, ventilatorer, vinkjølere og kaffemaskiner; produkter som på en perfekt måte passer sammen, alternativt som ett unikt produkt som blir kjøkkenets midtpunkt.

Dolce Stil Novo produktene identifiseres først og frem av materialene som er brukt, materialer av den høyeste kvalitet. Selv de minste detaljer har blitt raffinert til perfeksjon.

Detaljer i kobber eller rustfritt stål fremhever produktenes rene og moderne linjer, mens produktenes svarte glasset reflekterer lys på en perfekt måte.

Denne spennende nye serien forener den italienske pasjon for design med avansert teknologi, noe som resulterer i ett enkelt men elegant produkt. Seriens unike stil kompletterer sine omgivelser og tilbyr en vis eleganse til det moderne hjem.Se alle de estetiske Dolce stil novo-produktene >