Blast Chiller | Smeg - Technology with style

Blast Chiller

Smegs Blast Chiller er et multifunksjonelt profesjonelt produkt til daglig bruk på kjøkkenet: Den har en rekke forskjellige funksjoner, f.eks. mulighet til å få den perfekte surdeigen, lage yoghurt, tilberede mat ved lave temperaturer og varme opp. En Blast Chillers grunnleggende funksjon er at den på kort tid kan kjøle ned råvarer og matretter på en måte som gjør at kvaliteten bevares, samtidig som risikoen for at det dannes iskrystaller reduseres. 

Med en Blast Chiller fra Smeg får du hjelp til det daglige på kjøkkenet – du kan bl.a. tilberede råvarer og matretter med best mulig resultat, samtidig som du sparer tid og reduserer matsvinn til et minimum. Smeg har gjennom sin visjon og teknologiske tilnærming utviklet dette produktet som bidrar til å bevare kvaliteten på næringsmidlene, og som gir merverdi til selskapets sortiment. En Blast Chiller har lenge vært et viktig verktøy på profesjonelle kjøkkener, men nå har forbrukerne også mulighet til å få profesjonell teknologi inn på sitt kjøkken. Dette er produktet for den som ønsker å spise sunnere mat med høy kvalitet. Produktet er allsidig og har et elegant design som kan integreres perfekt med andre innbyggingsprodukter, f.eks. Smegs ovner eller platetopper.

SAB4104S

Blast chiller, Linea, Sølv
Les mer

SAB4304X

Blast chiller, Klassisk, Rustfritt stål
Les mer

SAB4604NR

Blast chiller, Dolce Stil Novo, Sort
Les mer

SAB4604NX

Blast chiller, Dolce Stil Novo, Sort
Les mer
Innbyggingsskuffer

Finn en innbyggingsskuff som passer perfekt til ditt produkt. Velg mellom flere typer skuffer som fås i Smegs forskjellige estetiske linjer.

Se alle produktene
Tilbehør

Smegs Blast Chiller leveres med tilbehør som gjør at du kan tilberede mat enklere og også sous vide.

Se alle produktene