Blandebatterier til kjøkken | Smeg - Technology with style

Blandebatterier til kjøkken

Smeg har alltid lagt stor vekt på detaljer og nyskaping, og det er i denne ånden vi har utviklet de forskjellige typene av blandebatterier til kjøkken som kompletterer sortimentet av vasker. Design, funksjon og finish er bare noen av stikkordene – Smeg har en rekke forskjellige modeller som gjør at du alltid finner en detalj som vil sette prikken over i-en på kjøkkenet. Vi har blandebatterier i farger og i børstet og polert rustfritt stål og krom – og med uttrekkbar dusj – som matcher vasken perfekt. Du kan også velge om du vil ha et blandebatteri i Smegs unike retrostil eller i et mer tidløst design. Uansett design har alle blandebatteriene keramisk pakning som gjør dem utrolig holdbare. Kompletter gjerne blandebatteriet med en vask som dekker dine behov og fullender kjøkkenet med stil. 

Kjøkkenvasker

Uansett hvor stort kjøkkenet er eller hvilket design det har, trenger du en kjøkkenvask som er både brukervennlig og elegant. Skap en stilren finish på kjøkkenet ved hjelp av Smegs høykvalitets kjøkkenvasker.

Se alle produktene
Oppvaskmaskiner

Har kjøkkenet også plass til oppvaskmaskin? Smeg tilbyr både innebygde og frittstående oppvaskmaskiner som gjør hverdagen litt enklere. Oppvaskmaskinene har høy kvalitet og smarte funksjoner og fås i en rekke forskjellige modeller som passer perfekt til resten av kjøkkenet. 

Se alle produktene