Logo Smeg

Job muligheder

Venligst kun benytte denne funktion, for at dele den side du er interreseret i. Ønsker du at sende spørgsmål eller forespørgsler, brug venligst formularen på kontakt siden

arbejde med Smeg

Send gerne en uopfordret ansøgning. Udfyld nedenstående formular og send det sammen med dit CV.

Smeg Nordic søker en Key Account Manager - Kjøkkenspesialist, Vestlandet

Har du lyst til å være endel av et voksende selskap og kombinere din interesse for salg og teknikk med det beste innen italiensk design?

Smeg Nordic søker nå en Key Account Manager som skal arbeide med å utvikle kjøkkenkunder i det norske markedet. Som KAM Kjøkkenspesialist inngår du i vårt salgsteam med fokus på kjøkkenmarkedet hvor alle jobber med stort kundefokus og høyt servicenivå.

Rollen som Key Account Manager
Du kommer til å bli Smegs nøkkelperson i ditt distrikt. I tillegg til kjøkkenkunder, vil du også få ansvar å følge opp i elektronikk markedet i din region. Du har eget kundeansvar og driver hele salgsprosessen. Det innebærer å identifisere behov hos både nye og eksisterende kunder gjennom opplæring og innsalg. Samt foreslå ulike løsninger og utstillinger med Smegs fantastiske design og teknikk som gir inspirasjon i butikkene. Du jobber ut fra ditt hjemmekontor med base i Bergens området. Du rapporterer til Nordic Sales Manager MDA. Du bør regne med 100 reisedøgn per år.

Vi er opptatt av at du skal få en god start hos oss, og vi vil tilrettelegge en introduksjonsperiode med opplæring, sambesøk etc. Alt for å skape en så god forståelse som mulig av bransjen og vårt selskap. Vi er en gjeng som er opptatt av å være et samlet team og har et prestigeløst arbeidsmiljø!

Hvem er du?
Vi søker deg med teknisk forståelse og som brenner for design. Du har evnen til å gjennomføre og skape resultater. Du har erfaring fra salg og ulike kundekontakter. Du har en sterk kommunikativ evne der det er naturlig å jobbe i et nettverk. Du er god til å lytte og forstå hva kunden ønsker med fokus på resultater og lønnsomme forretningsrelasjoner.

Det er en fordel dersom du har tidligere erfaring innen kjøkkenbransjen helst fra butikk eller fra en leverandør. Norsk er ditt morsmål og du behersker engelsk godt både skriftlig og muntlig. Du har førerkort klasse B og trives med mange reisedøgn og overnatting.

Selvfølgelig har du selvmotivasjon med et stort driv, trives i et temposterkt miljø og er vant med å jobbe under eget ansvar. I tillegg til din bakgrunn og kompetanse, verdsetter vi dine personlige egenskaper veldig høyt.


Ansettelsesform:
Fast

Tiltredelse:
Snarest

Stillingstype:
Heltid 100%

Arbeidsplass:
Fleksibelt innen Norge


Interessert i stillingen? Send din søknad så raskt som mulig til ulrika.theander@smeg.se. Merk søknaden med KAM Norge. Vi behandler alle søknader konfidensielt og vurderer innkomne søknader løpende.

Velkommen ska du være til å søke!